1 Winst, 1 verlies voor het C-team in Middelburg

Eindstand BS-Leiden 2 RedeOss 2 Foto: Martijn Witte

Eindstand BS Leiden 2 RedeOss 2 Foto: Martijn Witte

Het C-Team van BS-Leiden RSE 2 speelt in Middelburg 14-04-2018
Het was weer erg vroeg voor het rollers C-team. We verzamelden om 7:30 om de stoelen te laden en te vertrekken naar Middelburg. Helaas kon Romano niet mee gezien hij een blessure had opgelopen tijden een eerdere wedstrijd. Maar gelukkig was Esmee weer terug maar nog wel herstellende dus mocht rustig aan weer beginnen. Ons wedstrijdteam bestond uit:
Gert 5 René 7 Esmee 9 Roland 10 Dennis 15 John 23 en coach Richard.
Lekker op tijd aangekomen in Middelburg hadden we genoeg tijd voor een bakkie en alles klaar te maken voor de wedstrijden. We speelden 2 wedstrijden achter elkaar gelukkig wel met een pauze er tussen.
De eerste wedstrijd was tegen Redeoss 2. Een leuk en sportief team wat altijd staat voor een leuke wedstrijd. Sprongbal was voor ons en het is altijd lekker om de wedstrijd te beginnen met balbezit.
Er werd goed gespeeld en de communicatie in het veld was redelijk tot goed, waardoor we elkaar goed konden vinden. En wat je daardoor zag is een mooi spel met veel passes en snelle acties. En dat had weer tot gevolg dat er veel gescoord wordt. Maar wat heel belangrijk is dat de spanning onder controle was. En dan logen de scores er niet om!
Gert 13x, René 8x, Dennis en John 5x, Roland 2x, en Esmee gelukkig 1x met heel veel respect na een pittig ziekbed.
De eindstand was 68-14 voor Leiden

Na de pauze gingen we ons klaar maken voor de 2de wedstrijd tegen Hoofddorp. Een heel goed team dat veel ervaring heeft. Sprongbal was voor hoofddorp en al vrij snel was een beetje verwarring binnen ons team. Zo makkelijk als het de eerste pot ging zo moeilijk ging het nu. Dus even een time-out om ons te kunnen herpakken, en met de nieuwe opdracht terug in het veld.
En gelukkig heeft het gewerkt de eerste scores vielen en het samenspel kwam weer terug in het team. En ook al is deze tegenstander erg sterk wij hoefden ons nergens voor te schamen. We hebben mooi en sterk basketbal laten zien met mooie acties en samenspel. Natuurlijk kan het altijd beter zeker onder deze grote druk maar daar kan op getraind worden. Al met al heb ik als coach bij beide wedstrijden mooi basketbal gezien zowel bij winst als bij verlies.
De eindstand was 52-30 voor Hoofddorp.

Blijf je focus houden op het basketballen van ons eigen team, en wat de tafel en of de scheidsrechters en de tegenstander allemaal doen is niet onze zaak, dat leidt alleen maar af van je eigen spel!!!!

Richard Kusters

wedstrijd verslag Hoofddorp Leiden

wedstrijd verslag Leiden redeoss

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijdverslag met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie