60 JAAR BS LEIDEN

JUBILEUM NADERT – MEDEWERKERS GEZOCHT

In september bestaat onze club 60 jaar. Dat willen we uiteraard vieren. Hoe weten we nog niet precies, maar er komen allerlei activiteiten. Die moeten goed worden voorbereid en als bestuur kunnen we dat niet alleen. Daarom zoeken we naar leden, die een jubileumcommissie willen vormen. Ook ouders die een bijdrage willen leveren zijn uiteraard van harte welkom om de handen uit de mouwen te steken. Natuurlijk staan we open voor suggesties. Spreek even een bestuurslid aan of meld je aan bij de secretaris:
bestuur@bsleiden.nl

60 JAAR BS LEIDEN – IN BEELD

Bas Schollaardt, eigenaar van De Verbeelding Videoproducties www.verbeelding.tv heeft aangeboden om een film te maken over het verenigings-gebeuren  van onze roemruchte club in de afgelopen 60 jaar. Dat is een heel mooie uitdaging. Voor Bas, maar ook voor onze leden, want we hebben natuurlijk materiaal nodig.
Daarom deze oproep aan iedereen die iets heeft, een filmpje, foto of een verhaal over een wedstrijd, een kamp of een andere gebeurtenis waar de club centraal in stond. Laat ons dit weten via een email en we komen bij je terug hoe we het materiaal ontvangen.
Het idee is om bij de viering de film te presenteren.
Reageer naar:  paul@rosdorff.nl

60 JAAR BS LEIDEN – TAPTOE

Uiteraard lopen we ook in ons jubileum jaar weer mee in de taptoe. Er is al een comité dat dit gaat organiseren. Er zijn al ideeën ook, maar je weet nooit of er iemand een nog leuk idee heeft. Dus mocht dat zo zijn, graag melden bij bestuur@bsleiden.nl

Dit bericht is geplaatst in Bestuur, Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie