Algemene Ledenvergadering op 28 juni

Op donderdag 28 juni is de voorjaars ALV van dit seizoen. We starten om 20:30 met de vergadering, maar zijn uiteraard al eerder open. De ALV wordt zoals gebruikelijk gehouden in onze eigen en gezellige Honk.

Op de agenda (zie bijlage) staat het vaststellen van de begroting voor het seizoen 2018-2019 en daaraan gekoppeld de door het bestuur voorgestelde nieuwe contributies per team.

Naast de conceptbegroting legt het bestuur de leden een aantal voorstellen voor om op onderdelen de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging te wijzigen. Ook hierover zal gestemd worden.

In de bijlagen vind je de wijzigingen in de statuten (plus toelichting) en het huishoudelijke reglement (plus toelichting). Ook kun je daar het verslag van de vorige ALV vinden. Wil je de conceptbegroting inzien, stuur dan een verzoek aan de penningmeester op penningmeester@bsleiden.nl

Mocht je zelf nog iets op de agenda willen zetten, geef dat dan door aan de secretaris op bestuur@bsleiden.nl. Uiteraard kun je ook in de rondvraag vragen stellen.

Komt allen en laat uw stem horen.

Het bestuur

Dit bericht is geplaatst in Bestuur, Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie