Belangrijk: check ook je bardiensten of die van je ouders tot medio februari!

Logo BS Leiden t HonkDe tweede helft van het seizoen is weer gestart en ook de rest van het seizoen gaan we proberen om de bartaken weer zo goed mogelijk in te delen.

Naar aanleiding van het eerste deel van het seizoen zijn er op de ALV ook een aantal besluiten genomen t.a.v. de bartaken.  De taken zijn nu ook opgenomen in het Huishoudelijk reglement. Een en ander staat vermeld in de notulen van de ALV, die te vinden zijn op de website. Iedereen wordt nu voor de bartaken op naam aangeschreven. Net als we al gewend zijn bij de juryaken. Voor spelers van 16 jaar en jonger, worden automatisch de ouders aangeschreven. Mocht je verhinderd zijn, dan geldt hetzelfde als bij de jurytaken- Je bent zelf verantwoordelijk voor de vervanger!

Hier kun je de bardiensten vinden. Wij zijn druk bezig om deze lijst uit te breiden met de weekenden die volgen, samen met de jurytaken is dat een aardige puzzel. Dus check de site regelmatig! We doen ons best om ook deze diensten zoveel en eerlijk mogelijk te verdelen.

Met groet!

de BarCommissie

Dit bericht is geplaatst in Honk, Nieuwsbericht, Time Out. Bookmark de permalink.

Geef een reactie