Bloemen en hulde voor de scheids

Zonder scheidsrechters zou het bedrijven van welke sport dan ook onmogelijk zijn. Week in week uit offeScheidsrechter 1ren duizenden mannen en vrouwen een stuk van hun vrije tijd op om iedereen in ons land te laten sporten. Volkomen terecht werd dan ook de Week van de Scheidsrechter ingesteld. Afgelopen en komend weekeinde staan al die duizenden arbiters in de schijnwerpers.

Ook in het basketball en uiteraard ook bij BS Leiden. Zaterdagmorgen laadde wedstrijdsecretaresse Gerda daarom haar auto vol met mooie boeketten en zowel op zaterdag als zondag vertrokken alle arbiters, die Scheidsrechter 2door de NBB waren aangewezen en onze eigen fluitisten met een mooie bos bloemen naar huis.

De geste werd door iedereen zeer op prijs gesteld, niet in de laatste plaats omdat de overhandiging gepaard ging met een welgemeend applaus van de beide teams. Iedereen begreep en begrijpt, dat het niet zonder deze mensen kan. Natuurlijk, we zijn het soms/vaak niet eens met beslissingen,maar dat hoort er gewoon bij.

Ook komend weekeinde – met onder andere een rolstoeldag op zaterdag – zullen de arbiters in het zoScheidsrechter 3nnetje worden gezet. Niet iedereen fluit namelijk elke week.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie