BS Leiden heeft ook Bier uit Leiden

Omdat wij een echt Leidse club zijn en dat ook willen weten, hebben we een samenwerking opgestart met de verenigde Leidse Bierbrouwers om in ons eigen Honk allerlei mooie Bieren uit Leiden te gaan aanbieden. Telkens een ander biertje, telkens van een andere brouwer.

 

Logo-LeidschBier Neptunus Pronck

 

 

Gunst - CopyVrijeVogelSintStevensGilde

Donderdag 22 september 2016 zijn we met een bescheiden aantal flesjes Leidsche Blondjes begonnen van de bekende brouwer Jan-Willem Fukkink (Leidsch Bier). Die waren echter dezelfde avond al op, dus we gaan gelijk door met de volgende brouwer en dat is Pronck, die ons zijn uiterst goed vallende Tarwebier aanbeveelt.

Uiteraard willen wij ook graag weten wat jullie hier van vinden. En welke jullie lekker vinden. Welke moeten er terug komen?
Reageer op dit bericht en het worden mooie tijden!

Over Martin Hooymans

Basketball speelt een grote rol in mijn leven.
Dit bericht is geplaatst in Bier uit Leiden, Honk, Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

4 reacties op BS Leiden heeft ook Bier uit Leiden

 1. Ewout Pool schreef:

  Ze waren lekker!

 2. Martin Hooymans schreef:

  En wat vinden jullie van de Pronck Tarwe?

 3. Martin Hooymans schreef:

  Hoogst waarschijnlijk wordt het volgende biertje een unicum: “Lemmy’s Tripel”, gebrouwen door Neptunus, in samenwerking met een zwik andere Leidse brouwers. Die wordt op 16 oktober verwacht. Ik ben benieuwd.

  • Martin Hooymans schreef:

   Lemmy’s Tripel is twee weken vertraagd en de Pronck is op, dus we doen tussendoor nog even het reeds eerder in het klein gestarte Leidsche Blondje. Daar hadden we er maar 6 van en die waren in een avond op!

Geef een reactie