Collectanten gezocht

Collectanten gezocht
Wie o wie is bereid om in de week van 31 maart tot en met 6 april 2019 te collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport.
In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk. Zodat iedereen met een handicap, dicht bij huis, de mogelijkheid krijgt om te kunnen sporten.
Sinds vorig jaar hebben onze Rollers zich aangeboden om te collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport. Deze collecte is voor verenigingen met gehandicaptensportaanbod, zoals BS Leiden, erg interessant. Niet dragen we bij aan het verbeteren van de gehandicaptensport, we houden er als vereniging ook iets goeds aan overhouden! Van het geld dat opgehaald wordt met de collecte mag de vereniging 50% houden, om te investeren in gehandicaptensport op de club. Dat is mooi meegenomen.
De rekensom is makkelijk. Hoe meer leden een paar uurtjes willen collecteren, hoe hoger de opbrengst! De Rollers hebben zich al aangeboden, maar er zullen zeker nog andere leden zijn die bereid zijn om een steentje bij te dragen. We laten ze toch niet alleen rollen ….
Bereid om mee te collecteren? Stuur dan even een e-mail naar Richard Kusters ri.kusters@ziggo.nl

Over Martin Hooymans

Basketball speelt een grote rol in mijn leven.
Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie