Contributie betalen voor 30 september 2017!

Op maandag 4 kassaseptember zijn vanuit het onvolprezen SPORTLINK de digitale facturen voor de contrubutie verstuurd. Check je mailbox!

En….dinsdag 12 september viel er ook nog een uitgebreidere brief over de contributie-verplichting op je de deurmat. Er is dit seizoen voor gekozen om nog één keer alle leden per post te informeren over de contributie die ze moeten betalen. Dit om er zeker van te zijn dat iedereen bereikt wordt. Het komt namelijk voor dat de e-mailadressen in de ledenadministratie niet meer kloppen.

Belangrijk is dat de club vóór 30 september aanstaande het hele contributiebedrag of een eerste aanbetaling op de contributie moet hebben ontvangen. Is dat namelijk niet het geval, dan mag je geen wedstrijden meer spelen. Nu we SPORTLINK hebben, is het zeer eenvoudig om leden met betalingsachterstanden uit te sluiten voor wedstrijden. Klinkt streng, maar we hebben het contributiegeld hard nodig om zalen te kunnen huren, trainers te betalen et cetera….

Meer informatie over hoe de contributiebedragen bepaald worden en over de verschillende manieren waarop je kunt betalen, zie http://www.bsleiden.nl/contributie

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie