Dames 1 wint in Utrecht in een klassieke zondag pot

Dit keer een kort verslag omdat er simpelweg weinig te vertellen is.

Zondag 18:15 tegen de nummer 9 Utrecht Bulls VSE2. Op papier een eitje, maar in de realiteit is het toch altijd anders. Dit keer was geen uitzondering. Mijn hemel.

Het eerste kwart liep voor geen meter voor beide kanten. Er werd weinig gescoord en de bal wilde er bij niet ons. ik heb nog nooit als coach zoveel ballen over de ring heen zien rollen. De ene ging inside out en de ander stuiterde raar van bord af. Utrecht pakte een voorsprong door iets meer mazzel en een rommelig verdedigen van ons. We stonden na de eerste met 9 punten achter.

Het tweede kwart was ons en we kwamen terug tot 25 – 24. Een punt bij rust was te overbruggen. Het derde kwart was prima. We namen en voorsprong van 2 punten en gaven deze niet meer weg. Ik was zelf zo confuse door alles dat ik dacht dat we achterstonden. Lisa en Esmee corrigeerde mij keurig. Dank voor het scherp houden van de coach.

Het derde kwart: 5 punten voor ons en 4 voor de Bulls. Meer hoef ik niet te zeggen.

Het vierde kwart werd uiteindelijk door goed verdedigend spel gewonnen. Lisanne en Claudia scoorde belangrijke punten. Janine, mee vanuit u22, verdedigde als een beest. Goed gedaan. Kim moest helaas door een echte valpartij snel op de bank plaatsnemen met een blessure aan haar teen. Jammer, maar hopelijk mag ze snel weer.

Alle dames hebben hard gewerkt en de ballen vielen niet. Op naar de laatste wedstrijd!

Scorers: Kee 10, Lisanne 12, Lisa 2, Janine 1, Claudia 9, en kim 2.

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijdverslag. Bookmark de permalink.

Geef een reactie