De maand februari van VU20-2

 

Zaterdag twee februari uit naar Hoorn zelf kon ik niet aanwezig zijn dus coach Demi aan het roer, en coach K was er ook omdat Demi zelf iets eerder weg ging voor haar eigen wedstrijd in Amsterdam.

Voor de kerst was dit een overtime wedstrijd, vandaag was dat wel anders.

Einde eerste kwart 16-12 de diesel moest nog even warm worden.

Kwart twee ging het lekker lopen het verschil was gemaakt en wat begrepen heb was lengte heel belangrijk en die was de vorige wedstrijd niet aanwezig, ruststand 22-34.

Het derde kwart een zeer goede defence en de full court press werkte vandaag,

einde kwart 22-47.

Het vierde kwart zal de overwinning nooit meer in gevaar komen en Demi naar haar eigen wedstrijd.

Eindstand 36-67 goed begin van de maand.

 

Zaterdag 16 februari thuis in Leiden tegen Katwijk, die wat extra speelsters hebben meegenomen om de leidse winning streak te stoppen.

Einde eerste kwart en voor het publiek een fysieke wedstrijd en mooie acties 12-13, al snel viel aanvoerder Marjet weg we hopen dat het meevalt.

Tweede kwart we schrokken van de over mijn lijk mentaliteit van de katwijkse dames en hebben dit kwart alleen maar achter de feiten aan gelopen, vlak voor rust kon de schade beperkt worden maar de tweede helft moeten we echt uit een ander vaatje tappen.

Het derde kwart tactiek iets aangepast en het verschil ging terug naar 31-32 en dan heb je een kantelpunt of je gaat er overheen of je breekt weer en dat laatste gebeurde door toedoen van het Katwijkse spel. Einde derde kwart 40-48.

Dan moet het maar gebeuren in het laatste kwart.

Tot halverwege was het 6 punten of 10 punten we kwamen  niet echt die laatste drempel over.

Een alles of niets poging met stop de klok maar het mocht niet meer helpen.

Eindstand 55-69.

 

14 wedstrijden op rij waren gewonnen en dan weet je vroeg of laat komt er een wedstrijd die je kan verliezen, en die was er vandaag Katwijk was sterk en wij gaven hun de broodjes met kaas en zelf namen we de kruimels, ik ben en blijf trots op deze groep want anders win je geen 14 wedstrijden op rij. We gaan trainen en krijgen vrijdag een maart in Katwijk de kans dit recht te zetten.

Maarten van der Nat

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijdverslag. Bookmark de permalink.

Geef een reactie