De nieuwe app van de NBB

app nbbMet ingang van dit seizoen is alles wat jij over jouw team(s) wilt weten te vinden in een nieuwe app van Sportlink en NBB. We hebben het er al eerder over gehad in deze nieuwsbrief en velen hebben inmiddels de app op hun telefoon staan. Wie dat nog niet heeft gedaan vragen we dat snel te doen. Dan weet je precies je wedstrijden, je kunt uitslagen en standen volgen, enz.

De juiste app vind je in de App Store van Apple of in Google Play. Het gaat om de app met bovenstaande afbeelding. Let daar goed op, want er zijn andere app, die er op lijken. Je moet dus die hebben met wit aan rechter- en onderkant en de letters nbb in de bal.

Alles over de nieuwe App staat hier: https://www.sportlink.nl/basketball-nl

In het support center van Sportlink zijn veel handleidingen te vinden hoe om te gaan met de App: https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000107528

Lukt het niet om de app binnen te halen, omdat bijvoorbeeld het e-mailadres al in gebruik is, laat dat dan weten aan Jan van der Nat (tc@bsleiden.nl). Misschien kunnen we het snel zelf oplossen en anders verzamelen we de klachten en gaan we op een gegeven moment Sportlink vragen om een oplossing.

De volgende link is zeker ook handig. Hier laat men zien hoe je je kunt aanmelden voor de App en wordt middels een aantal filmpjes duidelijk hoe e.e.a. functioneert.: https://support.sportlink.nl/support/solutions/articles/9000128772-mobiel-digitaal-wedstrijdformulier-voor-basketbalverenigingen-verenigingsaccount

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie