Herfstvakantie begint in Houtkwartier

Natuurlijk, de Herfstvakantie komt eraan. Maar dat is absoluut geen reden om komend weekeinde Houtkwartier links te laten liggen. Sterker nog: het wordt een heel mooi weekeinde in onze thuisbasis.

Dat begint al op vrijdagavond, wanneer het DTL-team U24 in Houtkwartier tegen Rotterdam speelt. Aanvang 20:30 uur.
De zaterdag staat in het teken van de Rollers. Ons tweede team draait zijn competitiedag in eigen zaal. Om 10:30 uur is RBVM de tegenstander en om 14:15 uur speelt BS Leiden 2 tegen JBC Noorderhaven. En er zijn natuurlijk nog meer wedstrijden. Wat hand- en spandiensten worden zeer op prijs gesteld. Dus als je zaterdag een paar uur niets om handen hebt, weet je wat je kunt doen…
Zondag is er om 11:00 uur een competitiewedstrijd van M16-1 tegen Noordkop en speelt M20-1 een bekerronde. In totaal zijn er drie wedstrijden. BS Leiden speelt om 13:00 uur tegen Harlemlakers en om 17:00 uur tegen Divine. De beide tegenstanders spelen om 15:00 uur tegen elkaar.

Mocht je je tussen het zaterdag- en het zondagprogramma vervelen, dan kun je op zaterdagavond ook nog terecht in de Vijf Meihal voor de wedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden tegen Basketbal Academie Limburg in de Dutch Basketball League.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie