Hoofdprijs X10-1, M16-4 en V14-1

Naast het fraaie bekersucces van de mannen U18-1 in Utrecht was het ook elders feest voor teams van BS Leiden. In Landsmeer wonnen de vrouwen 14-1 met liefst 48-70 van Landslake Lions en werden met negen overwinningen in negen wedstrijden onbereikbaar voor de concurrentie. Tevoren was al besloten dat het feestje gevierd gaat worden na de laatste thuiswedstrijd, komende zaterdag.

AAA 10-1 kampioenX10-1 liet aan duidelijkheid niets te wensen over en verpletterde Grasshoppers met 64-20 om zo ongeslagen het kampioenschap binnen te halen. Er moet nog een wedstrijd worden gespeeld, maar de voorsprong op nummer twee Flevo Musketiers is vier punten en dus zijn beker en medailles voor het team van BS Leiden.

 

AAA-16-4 kampioenDoor hier en daar wat teams, die niet zijn opgekomen was de situatie voor M16-4 wat onduidelijk. Eén ding was zeker: als er werd gewonnen van nummer twee DAS was het kampioenschap een feit. De zenuwen gierden door de kelen, want er moest een verlenging aan te pas komen om de winst te pakken. Dat was niet nodig geweest, maar de taart(en) en de (uiteraard alcoholvrije) champagne smaakte er niet minder om.

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijdverslag. Bookmark de permalink.

Geef een reactie