Juni was recordmaand van onze partnerprogramma’s

 
 
Goed nieuws. Afgelopen juni gaat de boeken in als de recordmaand als het gaat om onze inkomsten met de partnerprogramma’s. Keep up the good work !!
 
Elk bolletje in de onderstaande grafiek staat voor een on-line aankoop waar een commissie voor BS Leiden voor is ontvangen. Soms zijn het centen, soms tientallen Euro’s. Maar alle kleine beetjes helpen want samen zijn die bolletjes EUR 4.200,- waard!
 
 
Untitled
 
Ga zo door, het liefst NOG beter want als we gezamenlijk het gratis geld verzamelen kunnen we als club de kosten voor onze leden beter beheersen en nog meer doen.

Nog even alle mogelijkheden op een rijtje:

  • Koop je volgende fiets, E-bike of scooter bij 2wheels.nl. Leden van BS Leiden ontvangen 10% korting op de aankoop van een tweewieler of van accessoires. Bovendien verdien je met je aankoop geld voor BS Leiden in de vorm van een bonus.

 

  • Doe je online aankopen altijd via de BS Leiden site: http://www.bsleiden.nl/steun-de-club. Het kost je niets meer en je blijft voor ons volstrekt anoniem. Vooral in de afdelingen Telecom en Reizen is de commissie best hoog. Dus als je toe bent aan een nieuw abonnement, bestel het hier.
   Betaald parkeren? Open via de BS Leiden site een account by Parkmobile en je betaalt je parkeerkosten o.a. bij Houtkwartier met een paar klikjes op je smartphone terwijl je BS Leiden steunt.

 

  • Kun je jouw webwinkel niet vinden in onze lijst, probeer dan onze SponsorKliks voor bijvoorbeeld KLM, OTTO, Albert Heijn, Wehkamp en Zalando.

 

  • Of koop een leuk BS Leiden artikel in de de BS Leiden webwinkel. Er is een uitgebreid assortiment beschikbaar (van koffiemokken tot badslippers en zo’n beetje alles daar tussenin) met BS Leiden logo opdruk.

 

  • Kijk ook eens op de BS Leiden Marktplaats die is opgezet en wordt onderhouden door Bas Hemerik. Met name voor de jonge jeugd is de BS Leiden Marktplaats een uitkomst. Heb je basketbalspullen die niet meer passen of waar je op uitgekeken bent? Schenk ze aan BS Leiden zodat Bas ze voor de club kan verkopen. Ben je op zoek naar een voordelig basketbalshirtje, een paar trainingsschoenen of iets anders? Kijk dan even op de BS Leiden Marktplaats. Misschien zit er wel iets voor je bij. De standaardprijs is EUR 10,- per artikel dus daarvoor hoef je het niet te laten. Als je basketbalspullen wilt doneren, maak dit dan kenbaar op de Contactpagina van de BS Leiden Marktplaats. Voorwaarde is dat de spullen kwalitatief nog in orde moeten zijn, dus geen verwassen, versleten of beschadigde spullen graag.

 

  • Bestel je BS Leiden clubkleding bij Ties Bosman, Diepenbrocklaan 38, Leiden, Tel. 06-53269370. Elke zaterdagochtend (andere momenten in overleg) kan de kleding worden afgehaald en betaald. Bel je bestelling van tevoren door, dan wordt jouw maat gereserveerd en kom je niet voor niets.

 

  • Geen zin om iets te kopen maar je wil toch iets voor ons doen? Neem dan even de moeite om op de advertentie helemaal onderaan de pagina te klikken. Elke keer als deze advertentie geladen wordt, levert het al fracties van centen op maar een klik kan afhankelijk van de advertentie en het tijdstip zo maar een Euro of meer opleveren. Dus klikken maar! (veelvuldig achter elkaar klikken heeft geen zin maar even de advertentie aanklikken na je bezoek aan onze site is een goede gewoonte).

 

Dit bericht is geplaatst in CRAIG, Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie