Kom helpen bij de Peanuts

Misschien speel jij wel op het hoogste (of bijna hoogste) niveau in Nederland. Of gooije gewoon wekelijk een balletje op een wat lager niveau. Maar in elk geval heb jij de voornaamste ‘fundamentals’ onder de knie. Dribbelen, een bal vangen en passen, een lay-upje lopen en (liefst zo vaak mogelijk) de bal door de ring gooien. Na twee jaar wordt jouw plek in jouw leeftijdsgroep meestal ingenomen door nieuwe spelers. Die beginnen soms al heel jong en dat is een goede zaak.

Kinderen vanaf een jaar of vier moeten alles leren en wie kan ze daarbij beter helpen dan oudere spelers en speelsters, die de basiszaken beho0orlijk onder controle hebben? Kortom: We need You !

Onze peanuts (kinderen van 4 tot 8 jaar) trainen twee keer per week (op woensdag en zaterdag, de jongste groep één keer, op zaterdag) in het Houtkwartier. Iedere woensdag van 17 tot 18 uur en iedere zaterdag van 9.30-10.30 uur. Een aantal vaste trainers is daarbij altijd aanwezig, maar hebben hulp nodig. Geef je daarom op om een uurtje mee te helpen. Het is niet nodig dat je wekelijks beschikbaar ben. Een kwartier voor aanvang kun je je bij een van de trainers aanmelden om mee te helpen. Wie weet zien wij jou op het veld.

Dit bericht is geplaatst in Bestuur, Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie