MU14-1 klaar voor het 12th International Coca Cola X-Mas Tournament in Kortrijk (BE)

 
 
Van 27-29 december zal MU14-1 voor de vijfde keer deelnemen aan het prestigieuze International Coca Cola X-Mas Tournament in Kortrijk (BE). Het tot nu toe beste resultaat op dit toernooi (derde plaats) werd vier jaar geleden behaald door het team (“Dream Team I”) dat later dat seizoen Kampioen van Nederland werd.
 
Toen, op 29 december 2013 was het drama groot. Paniek toen ons “camionneke” er op de Vlaamse snelweg de brui aan gaf, een logistieke reddingsoperatie om de ploeg nog net op tijd voor de halve finale op het veld te krijgen en dan verzuimen om door te drukken en in “sudden death” verliezen van de thuisploeg Kortrijk Sport, nadat Jared in een game winner lay-up onbestraft werd neergehaald. “Leermomentje” schreef onze chroniqueur Rob toen. We nemen het mee.
 
Het MU14-1 team van dit seizoen maakt al voorzichtig aanspraak op de bijnaam “Dream Team II” want de resultaten tot nu toe liegen er niet om. In de competitie zijn de mannen heel 2017 ongeslagen gebleven (11-0) en in op één na elke wedstrijd is “de honderd” gehaald.
 
De mannen zijn er natuurlijk op gebrand om de klassering van 2013 op het X-Mas Tournament te verbeteren. Gelet op de lijst van deelnemers zal dit nog een hele uitdaging zijn, maar we gaan ervoor!!
 
Gr.A – FALCO GENT (BE), KORTRIJK BASKETBALL ACADEMY (BE), ALMONTE EINDHOVEN (NL)
Gr.B – LIMBURG UNITED (BE), CD PRESENTACION GRANADA (ES), JEUGD GENTSON (BE)
Gr.C – HANAU WHITE WINGS (DE), SOBA ANTWERPEN (BE), Gr.C BASKET@SEA OOSTENDE (BE)
Gr.D – BM WAREGEM (BE), FRECHY PHENOMS (FR), BS LEIDEN (NL)
Gr.E – OXACO BOECHOUT (BE), OLYMPIC MONT SUR MARCHIENNE (BE), TK HANNOVER (DE)
Gr.F – BAVI VILVOORDE (BE), UCCLE EUROPE (BE), SELECTION OF HESSEN (DE)
Gr.G – UNITED BASKET WOLUWE (BE), NEW HEROES DEN BOSCH (NL), BBLZ GIESSEN (DE)
Gr.H – ANTWERP GIANTS (BE), EBC ROSTOCK (DE), TEAM FIKEO (FR)
 
 
De toernooiresultaten zullen beschikbaar worden gemaakt op deze pagina: http://www.x-mastournament.be/2017-mu14-renson-cup
 
 
 
MU14-1 2017-2018 (kerst)
 
 

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijdverslag. Bookmark de permalink.

Geef een reactie