Nieuws uit het Honk

Sinds kort hangt in het Honk een IXXI-wand met allemaal leuke foto’s. Het is de bedoeling deze te gaan uitbreiden in de komende jaren. Deze IXXI-wand is door Mirjam in elkaar gezet. Er zal binnenkort een trekscherm voor de beamer worden gemonteerd.

Wij hebben voor degene die niet de gewone snacks mogen eten, ook de snacks van o.a. Mekkafood.

Alle bardiensten tot en met april staan op de site. Mochten er nog veranderingen plaatsvinden, zal dat aan betrokkenen worden gecommuniceerd.

Iedereen die een aangeschreven bardiensttaak heeft toebedeeld gekregen, heeft daar een mailbericht van gekregen. Drie dagen voor de bardienst krijgt iedereen een herinneringsmail. M.a.w. je krijgt een mail op het moment dat je wordt ingedeeld, je krijgt 3 dagen van te voren een herinneringsmail en jouw taak het staat op de site onder Honk bardiensten. Het mailbericht heeft in de betreffende mail ook een Engelse vertaling.

De mail wordt verzonden naar het bij de vereniging bekende email-adres.

Als je ondanks dat alles niet komt opdagen voor de aangeschreven bardienst taak, dan zal door de penningmeester gelijk een straf worden opgelegd. Voor leden die zijn ingedeeld en niet komen opdagen is de boete € 15,00 en een wedstrijd schorsing. Voor ouders die niet komen opdagen is het € 25,00.

Achter de bar in het Honk staan vaste vrijwilligers, die worden aangevuld met personen die hiervoor aangeschreven staan. Als jij niet komt opdagen, laat jij dus degene, die ook als vrijwilliger of aangeschreven taak staan, gewoon barsten.

Voorkom boetes, regel een vervanger als je niet kan, ruil binnen jouw team of met iemand anders binnen de vereniging. De meeste teams hebben een appgroep, waar men kan ruilen of in ieder geval vervanging kan regelen.

BHV

Nogmaals een oproep voor BHV-ers. Wij zoeken een groep personen die of in het bezit zijn van een BHV-diploma, die het willen halen, of willen updaten. Wij willen graag BHV-ers in de sporthal, voor als er tijdens de wedstrijden of trainingen wat gebeurt waar EHBO voor nodig is of ingeval van calamiteiten ontruimt moet worden. Als je als ouder BHV hebt ben je ook van harte welkom in deze groep. Graag aanmelden via bestuur@bsleiden.nl.

Dit bericht is geplaatst in Honk, Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie