Orange Angels Kim en Esmee in actie

VU14inWeert

Afgelopen weekend zijn Esmee en Kim in actie gekomen om hun eerste interland te spelen tegen Luxemburg. Kim speelde in het Orange team en Esmee in het White team.

De eerste wedstrijd speelden ze tegen elkaar, dit was een spannende zusterstrijd omdat het Orange team uiteindelijk in laatste seconden gelijk maakte. Deze mooie wedstrijd werd afgesloten met 57-57.

Daarna speelde Luxemburg 1 tegen Luxemburg 2, dit eindigde met een stand van 47-72. Deze wedstrijd was erg fel maar het U14 team won overtuigend van het U15 team.

Wedstrijd 3 was Nederland Orange – Luxemburg 1. Ondanks dat team Orange bijna de gehele wedstrijd voor stond werd de wedstrijd pas beslist in de laatste seconden. Eindstand 56-54.

Als laatste wedstrijd van de dag was Nederland White aan de beurt tegen Luxemburg 2. Dit was een zeer harde wedstrijd, maar het White team gaf niet op en won met 58-53.

Dag 1 zat erop met als resultaat dat beide Nederlandse VU14 teams van Luxemburg gewonnen hadden.

De volgende dag speelde Nederland Orange tegen Luxemburg 2. Omdat de scheidsrechters een hoop fouten toe lieten werd ook dit een fysieke wedstrijd. Na een klein incident in het 2e kwart vond de coach van Luxemburg het welletjes en Luxemburg verliet hierdoor net voor rust het veld. Na goed overleg, tussen coaches, scheidsrechters en wedstrijdleiding werd uiteindelijk toch nog verder gespeeld en won Orange met 55-47.

De wedstrijd Nederland White tegen Luxemburg 1 werd al snel in het begin beslist. Alles lukte bij team White en zodoende werd met grote verschil gewonnen: 78-40!

Dit was de laatste wedstrijd van deze “mini” interland, met als resultaat dat beide teams 2x gewonnen hadden van Luxemburg. Na de wedstrijden kon het publiek genieten van het Orange Angels team dansje en na het douchen werden de teams buiten door de coaches bedankt voor hun inzet, enthousiasme en samenspel.

Goed gedaan “Orange Angels” Kim en Esmee!

IMG-20170709-WA0004

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie