Overgang met hindernissen

sportlink-logo

 

De overgang van het oude naar het nieuwe systeem van de Nederlandse Basketball Bond verloopt met de nodige hindernissen. Dat betekent dat de informatie op de website nog niet compleet is en hier en daar ook anders is, dan je gewend was.

Zo staat het programma (ONDER VOORBEHOUD!!) niet bij de teams, maar vooralsnog onder WEDSTRIJDEN > PROGRAMMA. Kies daar rechtsboven voor het team dat je wilt zien. Omdat er nog een paar dagen gepland mag worden, kunnen er nog wijzigingen en aanvullingen plaatsvinden. Hou daar rekening mee en zet de wedstrijd voorlopig met potlood in je agenda. Als alles goed gaat publiceert de NBB in de eerste dagen van september het definitieve programma.

Wil je weten tegen wie je de komende competitie speelt, ga dan naar TEAMS > TEAM-OVERZICHT en bij het betreffende team naar STANDEN.

In dezelfde rubriek vind je de juiste TRAININGEN met tijden en zaal. Let op: er moet in de juiste zaal worden getraind, omdat de trainingen boven en beneden niet altijd synchroon lopen. Die hele grote 2 met een pijl schuin  naar boven, zou dat kunnen betekenen dat Houtkwartier 2 BOVEN is?

Dit bericht is geplaatst in Bestuur, Nieuwsbericht, Website. Bookmark de permalink.

Geef een reactie