Rommelpot van MU18-2

Soms heb je van die wedstrijden die je kunt bestempelen als een echte rommelpot. Leiden U18-2 tegen Almere was er zo eentje.

Niet alleen het spel was rommelig, ook het scoren ging rommelig en dan hadden we de arbitrage ook nog eens niet altijd aan onze kant. In dit geheel viel er niet heel erg veel te genieten en een team in opbouw komt er dan helaas niet als rommelige winnaar uit. Want al lijkt een verschil op het scorebord veel, dat is dit keer echt geflatteerd.

Rond de stand 21-25 (ja, tot daar was er niet zo’n groot gat) verdwaalde de score en was het gat ‘opeens’ 11 punten in ons nadeel, terwijl toch echt Leiden aan het scoren was. En bij een team dat nog niet echt ‘in the flow’ is, wordt het dan wel extra moeilijk. Snel vergeten deze pot en laten we er wel van leren dat ook al gaat de wedstrijd rommelig, pak dan zelf de regie waar mogelijk en hou de eigen organisatie strak. Verder geen woorden aan vuil maken.

Deze week hard trainen en op naar Leeuwarden volgende week. Kijken of we daar wat orde op zaken kunnen stellen. Veel succes mannen!

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijdverslag. Bookmark de permalink.

Geef een reactie