Selectie- en Indelingstrainingen Mannen U12 en Mannen U14 2019-2020

LogoBSLeiden

Het seizoen is nog in volle gang en sommige teams moeten nog belangrijke wedstrijden spelen om het kampioenschap binnen te halen. Toch zijn achter de schermen de voorbereidingen voor het komende seizoen 2019-2020 al een tijdje bezig. Hierbij horen ook de jaarlijkse selectie- en indelingstrainingen, waaronder die voor alle mannen U12-teams en mannen U14-teams van BS Leiden. Deze trainingen zijn dus bedoeld voor alle mannelijke U12 en U14 spelers en dus niet voor de vrouwen die in deze categorieën vallen (tenzij je daar als individueel geval anders over wordt geïnformeerd). De informatie voor de vrouwen zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Voor de mannen U12 (geboren in 2008 of 2009) zijn de selectie- en indelingstrainingen op de volgende dagen:

Woensdag 22 mei 18:00 – 19:30 in de Vijf Meihal (Boshuizerlaan 1, Leiden)
Zondag 26 mei 10:00 – 11:30 in de Vijf Meihal

Voor de mannen U14 (geboren in 2006 of 2007) gelden andere dagen en tijden. Voor de mannen U14 zijn deze dagen als volgt:

Vrijdag 24 mei 18:00 – 19:30 in de Vijf Meihal
Zondag 26 mei 11:30 – 13:00 in de Vijf Meihal

Neem in ieder geval naar de trainingen een wit en een gekleurd shirt mee. Neem daarnaast ook een fles of bidon mee. Mocht je in het bezit zijn van een bal (maat 6), neem deze dan ook mee. Vergeet niet om je naam op de bidon en bal te zetten, zodat deze na de trainingen ook nog terug te vinden zijn.

Meld je zo snel mogelijk aan voor deze trainingen via het volgende aanmeldformulier: helaas zijn de indelingstrainingen al geweest, graag zien we je volgend jaar! Iedere speler (leden en niet-leden) dient zich aan te melden. Zowel spelers van binnen de vereniging als van buiten de vereniging zijn dus welkom op deze dagen.

We zullen met een groep trainers zo goed mogelijk bepalen in welk team jullie het beste passen. Dit hangt onder andere af van je technische vaardigheden, fysieke mogelijkheden, ambitie, inzet, leervermogen en potentie. Het gaat erom dat iedereen in een team terecht komt dat het beste bij zijn vaardigheden en ontwikkelingsniveau past. Hoger is niet altijd beter voor je, want ieder kind ontwikkelt zich volgens een andere lijn.

De U12-1, U14-1 en U14-2 zullen in het reguliere seizoen drie keer per week trainen. De overige teams trainen twee keer per week.

Na deze trainingen zullen de voorlopige teamindelingen bekend worden gemaakt. De teams zullen pas definitief worden vastgesteld na de zomervakantie. De redenen hiervoor zijn instroom, uitstroom en de ontwikkeling van spelers tijdens de vakantie.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je als U12 speler/ouder Dorien van Hooven bereiken via dorienvanhooven@gmail.com en als U14 speler/ouder Richard Kruithof via rkruithof1209@gmail.com.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie