Super Family Game

familiegame

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een maand lang geen wedstrijden, zou de U10-1 zondag 3 december eindelijk weer eens een tegenstander ontvangen in het Houtkwartier. Helaas liet Cady (dat eerder verslagen werd met 54-4) verstek gaan. Omdat we de kinderen niet nog langer in bedwang konden houden, werd er besloten hoe dan ook te gaan spelen.

Het team werd verdeeld in twee groepen en ouders, broers en zussen werden gevraagd om deze teams te versterken. De animo voor deze family-game bleek groot. Met ongeveer 30 man sterk kon het feest beginnen. De helft werd officieel in de nieuwe blauw-rode tenues gehesen en de andere helft in de oude witte tenues. Alles werd benaderd als een echte wedstrijd. Rijtjes lopen voor de warming up, line up, scheidsrechters en score op het scorebord in de bovenzaal en aangemoedigd door het handjevol familie dat niet mee durfde te doen.

Team wit ging als een speer van start en liep flink uit in het eerste kwart. Maar team blauw liet het er niet bij zitten en wist, wellicht een klein beetje geholpen door de scheidsrechters en tafel, de achterstand weer helemaal goed te maken. In een zinderende zevende periode kwam door een drietje in de zoemer dit team zelfs helemaal langszij. In de afsluitende achtste periode, bleven de familieleden aan de kant en was het aan de ‘ukkies’ om de strijd te beslissen. Beide kanten deden het precies even goed en daarmee bleef de periode zeer spannend en was het verschil aan het eind van de wedstrijd slechts 1 punt.

Alsof het nog niet genoeg geweest was, werd er nog een spannende mega-shoot-out gespeeld.

Volgens mij heeft iedereen erg genoten van deze sportieve wedstrijd en het samenspelen met familie en teamgenootjes. Allemaal winnaars !

Joost

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie