Superdag voor de Peanuts

Hun eerste wedstrijd bij BS Leiden! Wat waren de Peanuts enthousiast en ook nog in hun eigen tenue! Voor sommigen wel een beetje groot, maar dat mocht de pret niet drukken. Ze voelden zich een team!

De tribune vol met enthPeanuts 03-02-2018Peanuts A 03-02-2018Peanuts B 03-02-2018ousiaste ouders zijn we begonnen met een beetje warmlopen. Een echte lay up draaien?… Ja dat alleen al was super gaaf om te doen.

Daar begonnen de wedstrijden tegen Lokomotief en de ouders stonden al met hun telefoons in de aanslag. Zoals ouders van nu dat tegenwoordig doen. Maar ja, wie wil dit moment missen?

Beide teams waren aan elkaar gewaagd. En het ging behoorlijk gelijk op. Zowel bij U8 als bij U6. Er werd druk gedribbeld, vrij gelopen, gescoord en zelfs een driepunter bij U8, een hele prestatie allemaal.

Na de eerste twee helften van acht minuten was er even een pauze. Met minimaal verschil zijn we met een kleine voorsprong, begonnen aan de twee helft. Alsof ze nog niks gedaan hadden, waren ze alweer vrolijk aan het basketballen.

Vooral U6 wist de basket goed te vinden. Een hoog scoringspercentage voor een eerste wedstrijd.

Helaas hebben beide teams van BS Leiden na hard werken de wedstrijden verloren, maar uiteindelijk zijn ze een hele mooie ervaring rijker.

Om dan te eindigen met een mooie teamfoto en als laatste ook nog een foto met de tegenstander.

Met dank aan alle vrijwilligers hebben de kinderen een onvergetelijke dag gehad.

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijdverslag. Bookmark de permalink.

Geef een reactie