Teken petitie voor grotere topsporthal

Momenteel is het debat gaande over het aantal zitplaatsen in de nieuwe sporthal waar Zorg en Zekerheid Leiden zijn wedstrijden moet gaan spelen als het tijdperk Vijf Meihal voorbij is. De gemeente Leiden ziet liever een hal met 2000 zitplaatsen. Deze capaciteit is echter niet toereikend om interlands en Europese wedstrijden te mogen organiseren. Daarvoor is een capaciteit van 3000 zitplaatsen nodig. Dat is ook waar het bestuur van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball op inzet.

Buiten bestuur en club om zijn Eelco Hottenga en Laura Kemeling een actie op internet begonnen. Zij hebben een petitie voor de gemeente Leiden opgezet. Hoe meer mensen die petitie ondertekenen, hoe meer invloed het op het uiteindelijke besluit kan hebben. Die 3000 plekken zijn overigens niet alleen voor het basketbal van belang, ook voor sporten als handbal, korfbal en tafeltennis is deze capaciteit van groot belang.

De petitie is hier te vinden: https://petities.nl/petitions/vijf-meihal-leiden-3000-plaatsen?locale=nl. Zet ook jouw handtekening onder de petitie, zodat er straks een mooie, toereikende en toekomstbestendige sporthal wordt gebouwd!

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie