Time Out d.d. 2018-09-04Redactioneel

 

 

NIEUWS VOOR DE TIME OUT

De Time Out wordt in principe elke week in de loop van maandag in elkaar gezet en verstuurd. Heb je iets dat iedereen moet weten, stuur het dan uiterlijk op maandag 12:00 uur naar: vandernat1@gmail.com

**************************************************************

DOWNLOAD DE NBB-APP

Het is absoluut noodzakelijk dat ieder spelend lid en/of zijn/haar ouders de NBB-app gebruiken. Natuurlijk zul je ook door jouw coaches op de hoogte worden gesteld van de wedstrijden en misschien ook wel de jurytaken, maar je kunt het allemaal zelf prima zien in de app van de NBB. De jurytaken komen ook in de app. Binnenkort ook (weer) op de site in in deze nieuwsbrief, maar er zijn nog wat technische probleempjes.

De NBB-app vind je in de App Storeapp nbb. Kies de goede. Het gaat om de app met bijgaand plaatje. Onthoud goed de inloggegevens, je moet zo nu en dan uit- en weer inloggen bij wijzigingen.

 

 

**************************************************************

WIJZIGINGEN TELEFOON, E-MAIL, ENZ

Het is van groot belang dat wijzigingen van telefoonnummers, e-mailadressen en andere gegevens worden doorgegeven aan de club, zodat wij iedereen kunnen bereiken als dat gewenst is. Dus in geval van wijzigingen graag mailen: leden@bsleiden.nl

**************************************************************

OUDER- EN LEDENPARTICIPATIE: KEIHARDE NOODZAAK

Gedurende het hele seizoen hebben wij zowel jeugdleden als hun ouders/verzorgers nodig om hun bijdrage te leveren. Dit, zodat alles goed blijft draaien rondom alle teams. V.w.b. onze jeugdleden moeten wij op alle ouders met kinderen tot de leeftijd van 14 jaar een beroep doen voor verschillende taken. Vorig seizoen hebben wij een goede en een grote stap gemaakt. Dit willen wij nu continueren.

Wat de taken (kunnen) zijn staat in een duidelijk overzicht:  KLIK HIER

**************************************************************

WE GAAN WEER BEGINNEN

Zo, de zomer zit er bijna op en dat betekent dat we gaan beginnen aan het basketballseizoen 2018-2019. Sommige teams zijn al begonnen met trainen, maar voor iedereen begint het in elk geval in de week van maandag 27 augustus.
Het schema per team staat op de website. KLIK HIER

Op de website staan ook de teamindelingen. Dat zijn wellicht iets verouderde berichten en mocht je twijfelen, stuur dan even een mail naar tc@bsleiden.

**************************************************************

Teamtassen 2018TEAMTASSEN STAAN KLAAR

Het seizoen gaat beginnen en dus hebben alle teams hun kleding nodig. Alles is uitgezocht en ingedeeld en de teamtassen staan klaar in Houtkwartier. De teammanager of een van de coaches kunnen hun tas ophalen. Dat is voor een groot deel al gebeurd. Wie zijn tas nog niet heeft moet even een afspraak maken met Gerda. Doe dat via de mail: (wedstrijdsecretariaat@bsleiden.nl) of via What’s App 06-52321712.

**************************************************************

WANNEER SPELEN WE TEGEN WIE?

Het kopje hierboven is een mooie omschrijving van ‘programma’. Dat kun je vinden op de website. Zowel onder WEDSTRIJDEN (Wedstrijden-overzicht en Programma) als onder TEAMS (kijk bij je eigen team).

Helaas zijn de JURYTAKEN nog een probleem. Alles is ingevoerd, maar het zichtbaar krijgen is nog niet helemaal gelukt. Een startprobleempje…

**************************************************************

KOOP ONLINE VIA BS LEIDEN

BS Leiden  heeft altijd behoefte aan extra inkomsten. Daar kun jij je steentje aan bijdragen door spullen, die je online koopt, te bestellen via de partnerdeals, die zijn afgesloten met tal van bedrijven, ook grote merken als bol.com, cool blue, enz.

Klik rechtsboven op de site en ga naar de winkel, waar jij je spullen wilt kopen. Elke aankoop levert een percentage daarvan op voor de kas van BS Leiden. Doen dus !

**************************************************************Jurytaken (van ma 03-09-2018 tm zo 09-09-2018)

 

Geen wedstrijden beschikbaar!

Nog niet beschikbaar vanwege overgang op Sportlink! Ga naar ThuisprogrammaUitwedstrijden (van ma 03-09-2018 tm zo 09-09-2018)

 

 

Thuis – Uit Datum Tijd Sporthal


Kalender

 

  • 23-12-2018: Mixtoernooi in HoutkwartierJarigen

 


04-09 Mark Stoop
05-09 Bradley Halsey
05-09 Clayton Vette
05-09 Liane Heuzen
07-09 Karim Shalabi
07-09 Malia Kamperveen
08-09 Iker Garcia de Galdiano
08-09 Sander van der Hulst
09-09 Martijn Woudstra
10-09 Gabrielle Luykx van Tuyll
10-09 Jalen Steen
10-09 Lucas KuijkenColofon

 

De redactie: Jan van der Nat en Paul Rosdorff (TC) plus Martin Hooymans en Cindy Schrama (webmasters)

 

Alle technische zaken (betreffende teams, trainingen etc.) s.v.p. mailen aan tc@bsleiden.nl

 

Wijzigingen in naam, adres, woonplaats, telefoon, gironummer, e-mail adres etc. s.v.p. doorgeven aan leden@bsleiden.nl

 

Bezoek ook regelmatig onze website www.bsleiden.nl

Dit bericht is geplaatst in Time Out. Bookmark de permalink.

Geef een reactie