U12-1 zet dikke stempel op het 1e deel van het Open NJK 2017 in Amstelveen

Zondag 7 mei exact om 10:00 start ons mixteam U12-1 de 1e wedstrijd  tegen een voor ons onbekende tegenstander High Five uit Tilburg.
Het is nog vroeg voor ons als ouders maar voor onze spelers en coaches blijkbaar niet, Ze winnen deze partij zonder al teveel weerstand met 28-11.
Leuk om te zien dat een tegenstander uit een ander competitie geen invloed heeft op de teamspirit van onze kids.

2e wedstrijd tegen Almere blijkt ondanks dat de tegenstander over langere spelers beschikt welke kunnen dunken geen partij voor ons, Wij zetten dan ook een eindstand neer van 32-8.

3e wedstrijd tegen Rotterdam blijkt in beginsel even lastig, Rotterdam geeft toch wat weerstand en loopt de score even gelijktijdig op.
Coach Dorien geeft even wat aanwijzingen hier en daar en de teamspirit komt weer bovendrijven, Eindstand 33-12.

4e wedstrijd tegen Black Eagles, Lastige partij met een aantal goede spelers maar die coach he!!, De wedstrijd verloopt goed, ze moeten wel wat harder werken maar toch dikke winst 47-32.

En dan de 5e wedstrijd tegen MBCA, Deze zijn in onze competitie 1e geworden dus is dit voor ons wel de spannendste wedstrijd van de dag.
Coach Dorien en Germain geven het team laatste aanwijzingen en met een dikke Yell starten we de wedstrijd.
1e periode gaat over en weer, we komen even achter maar corrigeren we goed ruststand 14-14.
2e periode gaan we vol in het spel maar komen we zelfs weer even achter echter blijken onze spelers over (heel wat) extra reserve te beschikken waardoor we MBCA overschaduwen en konden we deze ook weer afsluiten met  winst, eindstand 23-27.
Deze mooie wedstrijd is te zien op https://youtu.be/jeb2daveRs0

1e dag van het toernooi is dus zeer succesvol verlopen en de coaches gingen met een glimlach welke niet groter kon naar huis.
Supergoed resultaat van onze kids.

Op 14 mei zullen we de finales spelen in Wijchen en WE GAAN ERVOOR!!!!!!

U121

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijdverslag. Bookmark de permalink.

Geef een reactie