U18 wint laatste competitiewedstrijd

U18 logo verslagVoorafgaand aan de wedstrijd werd duidelijk dat Noordkop, de directe concurrent voor de 4e en tevens laatste plek die recht geeft op deelname aan de Final Four, had verloren van TBG Dragons. Hierdoor was Leiden zeker van de Final Four. Met dit in het achterhoofd werd de wedstrijd met een gerust hart ingegaan.

Vanaf het eerste kwart tot en met het laatste kwart was er geen vuiltje aan de lucht voor de Leidenaren. Bij vlagen werd er leuk basketbal gespeeld en de ontspanning was van de jongens af te lezen. De wedstrijd was dan ook vrij snel beslist. Iedereen kreeg speelminuten waardoor er ook genoeg rust was voor iedereen. Lucas die deze wedstrijd toch wat minuten pakte om zijn ritme terug te krijgen speelde een redelijke pot. Uitblinker deze wedstrijd was Jona die met scherp schoot vanachter de driepuntslijn namelijk 4 op 6. Kwartstanden: eerste kwart 27-11, tweede kwart 27-21, derde kwart 21-11 en het vierde kwart 31-12 waardoor de eindstand 106-55 werd in het voordeel van de Leidenaren.
Topscorers: Jona 21pt, Tijmen 17p,t Rick 12pt, Troy 11pt, Lucas 11pt (11rebounds) en Jared 10pt

Op zondag 29 april is de eerste halve finale wedstrijd om 15:00 uur in het Houtkwartier. Tegenstander is Landstede Zwolle. Dit belooft een mooie pot te worden aangezien beide ploegen van elkaar wisten te winnen in de competitie. Echter wist Leiden de Zwollenaren uit te schakelen in de beker. Dus kom Leiden aanstaande zondag aanmoedigen !
Edwin

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijdverslag. Bookmark de permalink.

Geef een reactie