Vu18-1 zondag 3 september start toernooi Amersfoort

Zondag 3 september was het tijd voor een starttoernooi in Amersfoort, als voorbereiding op het seizoen 2017/2018.

Met 9 Meiden op weg naar Amersfoort voor een sterktoernooi ingeschreven in de 2 div poule.

Game 1: Zal eerst tegen BV Katwijk vu18-1 zijn maar die konden niet Maarten 1 Michael 0.

Nee BV Barendrecht was ingevlogen ook een 2 div ploeg maar daar hadden de Leidse dames niks mee te maken, door een goeie defence bleven we lang in de game.            21-11 einde.

Game 2: tegen New stars vu22 maar gezien de wedstrijden van hun eerder deze dag, kon deze wel eens gewonnen worden, heel lang was het puntje puntje en na een vervelende landing van een new stars speelsters hopelijk valt het mee met de enkel. vier punten was het verschil en de tijd liep door een wegens het behandelen van de enkel 5 minuten later gingen we verder en was het alles of niets. maar het begon te lopen en game 2 ging naar de Leidse formatie 21-17.

Game 3: Apollo tja fysiek wint het van snelheid, we kwamen aantal keer goed uit full court pres maar de fouten kregen wij niet mee en dan ben je toch een soort van kansloos 9-19. Andermaal de Defence stond geweldig.

Game 4: de laatste van de lange en zeer warme middag in sporthal Zielhorst. al een beetje kunnen kijken wat de eredivisie vu20 ploeg uit Haren had laten zien, en hadden de coaches wel een idee. Een masterclass was het gevolg voordat er ook maar aan de defence begonnen kon worden lag de bal al in het netje. 29-5 einde game.

 

Ondanks 3 verloren wedstrijden was het een erg nuttig toernooi en na 4 trainingen en 5 wedstrijden zijn er al behoorlijke stappen gezet, volgende week zaterdag sluiten we de voorbereiding af tegen Challengers Hoofddorp.

De dag afgesloten met een etentje en Kim van vu16-1 bedankt voor het meedoen.

Gr maarten

Dit bericht is geplaatst in Toernooi, Wedstrijdverslag. Bookmark de permalink.

Geef een reactie