Website weer op orde

Grootste probleem was, dat Sportlink via zijn zogenaamde “Data Services” bepaalde cruciale gegevens niet levert. Als bijvoorbeeld in een service voor de teamindelingen de lidnummers niet meegegeven worden, is het heel erg moeilijk om dit over te nemen in onze eigen database.

Maar -zoals gezegd- met veel kunst-en-vliegwerk is het gelukt om onze eigen database weer gevuld te krijgen, waardoor het allemaal weer werkt zoals vroeger:

  • Op de eigen pagina van elk lid zijn de diverse functies weer zichtbaar, de wedstrijden en de jurytaken. En binnenkort ook de andere vrijwilligerstaken zoals de eigen bardiensten.
  • Aan de pasfoto’s wordt nog gewerkt. Voorheen werkten de foto’s op basis van het oude lidnummer. maar … alle lidnummers zijn veranderd met de invoering van Sportlink, dus … de foto’s zijn er nog wel, maar je ziet ze nog niet totdat we de naam ervan veranderd hebben in het nieuwe lidnummer.
  • De teamindelingen zijn weer op orde.
  • Ook de actieve lijstjes bestuur, commissies en teambegeleiding werken weer op basis van onze eigen database.
  • De wedstrijden kunnen zowel rechtstreeks uit Sportlink getoond worden via Programma evenals het Thuisprogramma, als het Wedstrijden-overzicht op basis van onze eigen database, waarna je kunt door klikken naar jurytaken of sporthallen.
  • Er is een leuke nieuwe functie, waarmee je van je eigen team kunt zien wat de stand is in jouw competities en wat de uitslagen in die competitie waren.
  • De jurytaken staan er weer netjes gevuld op. In het begin is het nog uitkijken bij NBB-wedstrijden. Daarvan sloopt Sportlink de jurytaken af. We hebben daar wat op gevonden, maar dit gaat pas in de komende weken werken, nl. voor wedstrijden, waar de bond nog geen bondscheidsrechters aan toegekend heeft. Daarvan komen de tafelaars wel door, dus die vangen wij dan snel in onze database. Zo gauw bondscheidsrechters zijn toegekend komen de tafelaars niet meer door.
  • De Time Out bevat ook weer de jurytaken voor de komende week.

Er is nog veel werk te doen, maar we denken dat we met deze slag een behoorlijk stuk terug op het spoor zijn.

Namens de Website Knutsel Club: Martin Hooymans

(Mocht je ge-interesseerd zijn in een lidmaatschap van de Website Knutsel Club: meld je dan aan!)

Over Martin Hooymans

Basketball speelt een grote rol in mijn leven.
Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbericht, Website. Bookmark de permalink.

Geef een reactie