U18-1 verliest in Amsterdam de tweede halve finale

U18 logo verslagIn een goed gevulde Apollohal wisten de mannen van coach Edwin Engelhart het goede spel van de eerste halve finalewedstrijd tegen de Amsterdammers niet te evenaren. De verdediging van de Amsterdammers stond deze keer als een huis waardoor het moeilijk scoren was voor de Leidenaren. De juiste opties in de aanval werden niet gezocht en het befaamde derde kwart heeft Zorg en Zekerheid Leiden uiteindelijk de wedstrijd gekost. Het werd 75-57 voor de Amsterdammers die uiteindelijk ook Nederlands kampioen zijn geworden.

We zaten er heel dicht bij alleen was Apollo in details net een stukje beter dan ons. Het neemt niet weg dat ik echt super trots ben op de jongens. We hebben een bijzonder seizoen gehad met ups en downs maar uiteindelijk zijn we met elkaar sterk gebleven. Mijn complimenten aan de jongens voor de werklust die ze hebben getoond dit seizoen. Ik wil iedereen bedanken die heeft meegeholpen om er een succes van te maken.
Allereerst Monique (teammanager), William de Haas (scouting), Bas Schollaardt (video beelden) en Marijke de Haas (begeleiding toernooien) en uiteraard alle supporters! Tot volgend seizoen.
Edwin Engelhart

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijdverslag. Bookmark de permalink.

Geef een reactie