• Open- en selectietrainingen vrouwen seizoen 2021-22

 • Aankomend seizoen gaat de vrouwenlijn van BS Leiden door met waar ze gebleven is. Alle jeugd- en seniorenteams staan klaar om de draad weer op te pakken! Dit betekent ook dat wij als club op zoek zijn naar speelsters voor onze landelijke en tweede teams.

  Open trainingen tot 14 juni

  De trainingen gaan tot 14 juni gewoon door in de oude opstelling. Wil je als potentieel nieuw lid mee komen doen dan kan dit altijd. Check hieronder voor de landelijke teams en op de site voor de tweede teams waar en wanneer dit is. Vul ten alle tijden het formulier in als je wil komen meetrainen. Zo kunnen we contact met je opnemen en je het een en ander uitleggen.

  Wist je dat alle jeugdteams op het hoogste niveau spelen in Nederland? Ben jij zo goed, leergiering en heb je een goede dosis doorzettingsvermogen? Lijkt het je leuk om het beste uit jezelf te halen en op het hoogste niveau te trainen en te spelen? Meld je dan aan voor onze selectie trainingen. Dit kan via de link

  https://forms.gle/7ZVuxL59gqqyBWZr9

  Je kan meetrainen met de betreffende teams tot 14 juni. Kijk hieronder welk team waar en wanneer traint. Ga er naar toe en train mee. Let goed op de website i.v.m. Corona versoepelingen. Sommige teams trainen binnen en staan in een apart schema op de website. Voor buiten geld:

  Donderdag:    
  VU14/VU16 – 18:00 – 19:30 – Locatie: Apolloschool, Strausspad 3 Leiden
  Peter Vlaar/Ivo Boom.

  VU18/VU20/VSE1 – 19:00 – 20:30 – Locatie: Brahmslaan 95 Leiden
  Richard den Os/Germain Henriquez

  Woensdag:

  VSE2 (tweede divisie) – 19:30 – 21:00 Locatie: Houtkwartier Leiden

  Zaterdag:
  VU14/VU16 – 12:30 – 14:00 Locatie: Brahmslaan 95 Leiden
  Peter Vlaar/Ivo Boom

  VU18/VU20/VSE 1 – 14:00 – 15:30 Locatie: Brahmslaan 95 Leiden
  Richard den Os/Germain Henriquez


  Selectietrainingen 14 juni t/m 2 juli 2021
  Wij gaan ervanuit dat vanaf 9 juni iedereen weer binnen mag trainen. Leiden is altijd positief! In deze weken zullen er voor de landelijke teams selecties plaatsvinden. De coaches en TC beslissen dan wie waar komt te spelen en hoe de teams eruit komen te zien. Houd de site en sociale media in de gaten voor het schema. Prognose is twee avonden in de week in diverse groepen.

  Mocht Corona alsnog roet in het eten gooien dan volgt er spoedig een aangepast schema. Wij doen ons best als club om iedereen op de hoogte te houden.

  Wil je komen basketballen voor je plezier en niet voor een landelijk team, dan kun je je ook aanmelden! BS leiden heeft een plekje voor iedereen!

  Voor vragen mail naar tcvrouwen@bsleiden.nl

  VERGEET NIET DE SITE IN DE GATEN TE HOUDEN VOOR TRAININGLOCATIES EN VERANDERINGEN