• Club van 100

 • Help jij mee?
  Altijd al een sportvereniging willen steunen? BS Leiden is de grootste basketball vereniging van Nederland. Maar liefst 600 leden telt onze club. De jongste ballers zijn nog geen 5 jaar oud terwijl de oudste spelers al boven de 60 zijn. Van amateurs tot topsporters, maar ook rolstoelers en mensen met een verstandelijke beperking spelen bij ons basketball.

  Doel van de Club van 100
  De Club van 100 is door een paar enthousiaste leden opgericht om vereniging BS Leiden financieel extra te ondersteunen, buiten de contributies om. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van Live streaming apparatuur, zo kunnen wedstrijden live vanuit huis worden meegekeken of op een groot scherm worden nabeschouwd. Of denk aan nieuw trainingsmateriaal, een bijdrage voor een jubileumfeest, benodigdheden voor het Honk, etc etc.

  Voor wie?
  Voor iedereen die de club een warm hart toedraagt! Dus denk aan oma’s, opa’s, buren, vrienden of ouders van spelers die wat extra’s willen doen voor de club. Maar ook je favoriete bakker of groenteboer is natuurlijk van harte welkom!
  De naam Club van 100 doet misschien vermoeden dat het om een selecte club van maximum 100 leden gaat maar het tegendeel is waar. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

  Wat kost het?
  Het lidmaatschap is €100 per seizoen, waarbij gekozen kan worden éénmalig te doneren of lid te worden tot wederopzegging waarbij elk seizoen €100 zal worden geïnd.

  Meedoen?
  Vul dan het inschrijfformulier in en krijg een eervolle naamsvermelding op het Club van 100 bord in t Honk & een heus collectors item!

  1. Print het formulier uit
  2. Vul het in en mail een foto naar sponsors@bsleiden.nl
  Of geef het formulier af bij de bar in het Honk.

  Heb je vragen? Mail ze naar sponsors@bsleiden.nl