• Coronamaatregelen en contributie

 • Opnieuw beïnvloeden corona-maatregelen het normale verloop van ons basketbal-seizoen. Wij als bestuur balen enorm dat alle competities stil liggen en dat er niet door iedereen getraind kan worden op onze gezellige club. Gelukkig kunnen onze jeugdteams tot en met 17 jaar nog trainen en onderling wedstrijden spelen. Voor de leden vanaf 18 jaar geldt dat er alleen in tweetallen getraind mag worden.

  Wij als bestuur weten op dit moment niet precies hoelang de beperkende maatregelen zullen gelden. Wij kijken wel regelmatig of er iets is wat wij kunnen doen om de pijn van het niet basketballen te kunnen verlichten. O.a. Paul Rosdorff en Jan van der Nat kijken hier naar om samen met een paar coaches trainingsvormen aan te bieden die passen binnen de Corona-richtlijnen. Heb je ideeën of vragen hierover stuur ze dan naar bestuur@bsleiden.nl.

  We weten ook dat er leden zijn die zich nu afvragen wat de impact is van de corona-maatregelen op hun contributieverplichting. Het bestuur van BS Leiden kan hierin heel duidelijk zijn: de contributieverplichting blijft volledig intact.

  Wij als bestuur weten nu dus niet hoe lang de beperkende maatregelen gaan duren en we weten ook niet hoe de vaste kosten van de club over het hele seizoen de financiële huishouding gaan beïnvloeden. De verwachting is dat we pas aan einde van het huidige seizoen de balans kunnen opmaken.

  Wij als bestuur kunnen ons om die reden dan ook alleen maar houden aan de begroting die de ALV heeft vastgesteld.

  Als bestuur hopen wij dat deze situatie snel tot een einde komt en dat wij weer kunnen genieten van onze mooie sport.


  Blijf gezond!

  Bart Lamet, voorzitter