• Eredivisie Vrouwen Leiden

  De Vrouwen van basketbalvereniging BS Leiden hebben ambitie! En dat is: spelen op het hoogste niveau. Het plan ligt er, de signalen gunstig en we hopen met Eredivisie Vrouwen Leiden (EVL) te kunnen starten in seizoen 2023/2024!

  Wil jij ons helpen onze droom waar te maken? Ondersteun ons dan met een bijdrage waardoor we weer een stap dichter bij die droom komen en de EVL een feit kan worden.

  Word “Vriend van ….. de EVL”!

  En je steunt daarmee niet alleen het eerste team, BS Leiden heeft in de afgelopen jaren ook een mooie topsportlijn neergezet aan de Vrouwenlijn. Vanaf de jongste jeugd totaan de eredivisie gaan plezier en topsport hand in hand. Er is een samenwerking met de Basketball Skills Academy in Leiden, verbonden aan het Leonardo College, zodat voor wie dat wil topsport en school op elkaar afgestemd zijn. 

  Onze ambitie is dat alle eerste teams van de vrouwenlijn als opleidingsteams gelden zodat we ons eredivisie team ook in de toekomst kunnen blijven aanvullen met eigen opgeleid talent.

  Dankzij die ambitie heeft BS Leiden nu een team die staat te popelen om te kunnen starten in de WBL.

  En daarbij kunnen ze jouw steun goed gebruiken! Help jij ook mee? Vul dan dit formulier in en lever het in bij t Honk in de sponsorhoek. Of doneer via onze GoFundMe-page.

  Voor vragen over mogelijkheden tot sponsoring, mail naar sponsors@bsleiden.nl!

  Alvast heel veel dank namens de Vrouwenlijn BS Leiden en we hopen jullie snel te zien bij onze wedstrijden!