• Showcase Basketbal Huigpark

 • De Buurtsportcoaches van Incluzio zijn de afgelopen weken druk bezig om de Wintergames te organiseren op verschillende plekken in Leiden. Zo hebben we ondertussen al meer dan 200 kinderen weten te bereiken en neemt er elke week steeds meer jeugd deel aan de activiteiten. Voor de komende weken staat er nog veel op de planning en wij kunnen niet wachten om alle kinderen te ontvangen.

  Elke week is er Sport in de wijk waar alle kinderen vrijblijvend naar toe kunnen en dit wordt in iedere wijk aangeboden. Elke week komt het overzicht online op de facebook pagina van Incluzio Leiden.

  Daarnaast komt op dinsdag 23 februari Showcase basketball naar Leiden! Showcase basketbal nodigt alle jeugd tussen de 10 en 17 jaar uit om mee te doen met de Freestyle basketball workshop in het Huigpark. Tijdens deze workshop leer je hoe je het beste met een basketbal om moet gaan. Van dribbelen, passen, schieten en lay-ups alles komt aanbod en professional freestyle basketballer Galdino Haimé geeft een show! Ben jij een basketballer? Of houd je heel veel van sport en kan je niet stil zitten? Geef je dan nu op!

  Stuur een mailtje naar knauman@incluzio.nl met
  Je naam + leeftijd
  Je komt maandag 15 februari ‘21
  Je komt Dinsdag 23 februari ‘21
  Je komt ze gezellig allebei de dagen!

  Kijk hier wat je te wachten staat:
  Show: https://youtu.be/iOPYksakozQ
  Voor alle informatie over de activiteiten in Leiden tijdens de Wintergames en de voorjaarsvakantie kijk je op:
  Facebook: Incluzio Leiden
  Instagram: @bsc.Incluzioleiden
  website: www.IncluzioLeiden.nl