• Iedereen naar de Taptoe

  23 sep 2019
 • Op woensdag 2 oktober is het weer zover, de Taptoe gaat van start! Om ons als vereniging goed in de kijker te zetten, is het de bedoeling dat ieder lid van de club meeloopt.

  Verzamelen U14 en ouder: BS Leiden verzamelt om 18:15u bij de Hardloopwinkel (St Jorissteeg 8). Daar zijn ook BS Leiden jasjes voor de coaches beschikbaar (na de taptoe moeten de jasjes weer ingeleverd worden). Je loopt in kleding van BS Leiden of in tenue. De scheidsrechters kunnen in scheidrechterskleding meelopen.

  Verzamelen U12 en jonger: De peanuts, U10 en U12 teams mogen later komen, om 18:45u, zodat het wachten niet te lang duurt. Je loopt mee in tenue, de coaches zorgen hiervoor. Het tenue trek je aan over je gewone kleding (er zijn ook regencapes beschikbaar).

  Voor de allerkleinsten willen we wat extra begeleiders mee, geef aan bij de coach als je mee wilt lopen (twee extra per team is genoeg).

  Start en einde taptoe: De Taptoe begint om 19:30u, dan vertrekt de eerste vereniging van de Kaasmarkt. Wij weten niet wanneer BS Leiden aan de beurt is. Na afloop komen we weer terug bij de Hardloopwinkel (en wachten tot alle kids weer opgehaald zijn!) Mocht je onverhoopt niet mee kunnen lopen, meld dit dan aan je coach.

  Alcohol en roken verboden: Nog even voor de zekerheid: tijdens de tocht is alcohol drinken en roken beslist niet toegestaan.

  We gaan dit jaar zoals de afgelopen jaren weer met de teams van BS Leiden, de ZZ afdelingen, de Rollers en besturen laten zien dat we een mooie vereniging hebben en hier trots op zijn! Tot dan en veel plezier!

  Het bestuur van BS Leiden, ZZ Leiden en de Taptoe-commissie.