• Indelingstrainingen MU16-3 t/m 6

 • Eind juni zijn de indelingstrainingen voor jongens geboren in 2007 en 2008, voor de teams MU16-3, MU16-4, MU16-5 en MU16-6. Deze teams zullen uitkomen in de regionale afdelingscompetities en 2x per week trainen. Zowel spelers van binnen als van buiten BS Leiden kunnen zich aanmelden voor deze indelingstrainingen. Wel is het zo dat we op basis van de huidige inschrijvingen weinig plek hebben voor spelers die nog geen lid zijn van BS Leiden.

  Een andere uitdaging is het tekort aan coaches en trainers. Op dit moment kunnen we niet garanderen dat alle zes de teams ook daadwerkelijk van start kunnen gaan, simpelweg omdat we nog niet genoeg mensen bereid hebben gevonden om hierbij te helpen. Dus nogmaals een oproep aan iedereen: meld je aan om te helpen, of geef het door als je iemand kent die zou kunnen helpen!

  Het schema van de indelingstrainingen is als volgt:

  Datum                          Tijd                             Groep             Zaal

  Vrijdag 24 juni             19.30-21.00                  Iedereen          Houtkwartier (boven/beneden)

  Maandag 27 juni           19.30-21.00                  Groep A           Houtkwartier (gewijzigde lokatie)

  Woensdag 29 juni         19.30-21.00                  Groep B           Houtkwartier (boven)

  Graag aanmelden voor de indelingstrainingen via dit formulier: Aanmeldformulier indelingstrainingen MU16-3-4-5-6 . Dan zorgen we dat je in ieder geval bij een team wordt ingedeeld.

  Na de eerste training op vrijdag 24 juni wordt de groep in tweeën gedeeld, Groep A en Groep B. Je ontvangt hierover uiterlijk 25 juni bericht per mail of whatsapp. Afhankelijk van in welke groep je dan ingedeeld bent, doe je op maandag 27 of woensdag 29 juni mee met een tweede training.

  Het idee is dat je naar beide trainingen komt, zodat we een goed beeld van je huidige basketbalvaardigheden krijgen. Mocht je een goede reden hebben om bij 1 van de 2 trainingen niet aanwezig te kunnen zijn, laat dat dan weten (bij “opmerkingen” in het formulier).

  In de dagen na de laatste trainingen zullen we de indelingen sturen naar de spelers - daarvoor gebruiken we het email-adres of telefoonnummer dat je invult op het aanmeldingsformulier.

  De indelingen zullen in eerste instantie voorlopig zijn, omdat we in de zomer vaak nog in- en uitstroom hebben van spelers, en sommige spelers zich tijdens de zomervakantie verder ontwikkelen. De definitieve indeling zal pas richting het eind van de zomervakantie worden vastgesteld.

  Zorg dat je op de indelingstrainingen het volgende bij je hebt:

  -       Een bal (maat 7)
  -       Voldoende water en een bidon
  -       Een wit en een gekleurd shirt

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Woudstra via BSLeiden-MU16@usa.net

  (for non-Dutch speakers that require a translation or more information, please send an email to BSLeiden-MU16@usa.net)