• Nieuwe spelregeltest

  • De Nederlandse Basketball Bond heeft afscheid genomen van Basketball Masterz, de online spelregeltest voor alle leden 16 tot en met 24 jaar.

    Per 20 december is overgegaan op een test via FlowSparks. Iedereen van 13 jaar en ouder ontvangt deze week automatisch een mail van FlowSparks, zodat de test gedaan kan worden. Die is verplicht voor leden van 14 tot en met 24 jaar. Op de dag dat iemand 13 jaar wordt, krijgt hij/zij een mail over deze test. Die mag je als 13-jarige reeds doen en is een jaar later dus verplicht.

    Ben je op dit moment nog bezig met Basketball Masterz, dan kun je die test afmaken tot 30 december. Daarna gaat dat programma definitief offline en moet je overstappen op FlowSparks. De eisen daarvan zijn overigens een stuk lager dan van Basketball Masterz. Een score van 60 procent is al voldoende...

    Wacht dus rustig af wat er op je af komt en heb je vragen (of heb je geen mail ontvangen in de loop van deze maand) mail dat met tc@bsleiden.nl, dan kunnen we kijken wat er aan de hand is. Het kan zijn dat de mail terecht komt bij (een van) je ouders. Dat heeft te maken met de verantwoordelijkheoid tot de leeftijd van 16 jaar volgens de privacywet.