• Basketball vereniging BS Leiden zoekt sponsoren!

  Altijd al een sportvereniging willen steunen?

  BS Leiden is de grootste basketball vereniging van Nederland. Maar liefst 600 leden telt onze club. De jongste ballers zijn nog geen 5 jaar oud terwijl de oudste spelers al boven de 60 zijn. Van amateurs tot topsporters, maar ook rolstoelers en mensen met een verstandelijke beperking spelen bij ons basketball.

  Per jaar spelen onze teams ruim 800 wedstrijden. De helft daarvan in onze thuishaven sporthal Het Houtkwartier in Leiden. De bijbehorende verenigingskantine 't Honk trekt wekelijks veel bezoekers en thuispubliek en is dan ook een uitstekende plek om als bedrijf zichtbaar te zijn. Naast thuiswedstrijden zijn er de uitwedstrijden die veelal in de regio zijn, maar er zijn ook diverse teams vertegenwoordigd in de hoogste landelijke competities. Met sponsoring kan u werken aan
  naamsbekendheid van Groningen tot Limburg!

  Onze vereniging kan uw support goed gebruiken. Wat levert het u op naast naamsbekendheid? Een sponsorverbinding met onze mooie club draagt bij aan een sympathiek en sportief imago van uw bedrijf en brengt positieve publiciteit met zich mee. Mogen wij u verwelkomen als nieuwe sponsor? Lees alles over de mogelijkheden in de bijlagen.

  Overzicht sponsormogelijkheden

  Overzicht