• Planner jurytaken gezocht

  18 nov 2019
 • Iedereen die met basketbal te maken heeft, of je nu zelf speelt, coacht of als toeschouwer op de tribune zit, weet dat je voor een wedstrijd méér nodig hebt dan twee teams. Scheidsrechters en juryleden zijn onontbeerlijk. Zonder fluitisten en mensen die achter de tafel het scorebord, de tijd en het digitale wedstrijdformulier bijhouden, kan er niet worden gespeeld.

  We zijn met spoed op zoek naar iemand, die de jurytaken gaat plannen. Anneke Straathof moet stoppen, omdat er bij haar ook maar 24 uur in een etmaal gaan, ze er daarvan een stuk of acht wil slapen en de rest nodig heeft voor haar werk en haar gezin. We kunnen natuurlijk allerlei noodverbanden aanleggen, maar als puntje bij paaltje komt. liggen die taken straks in de handen van mensen, die al heel veel doen voor de club.

  Kortom: kom ons helpen met deze belangrijke taak en denk niet: dat komt wel goed. Want dat komt het zonder NIEUWE PLANNER niet! Die MOET ER dus gewoon KOMEN. Zo niet, dan dreigen er wedstrijden niet gespeeld te kunnen worden en moeten er misschien wel teams worden teruggetrokken met alle gevolgen van dien.

  Tot en met U16 doen we al een beroep op ouders en dat gaan we vanaf januari 2020 verplicht stellen. Het is daarnaast absoluut niet verboden om je aan te bieden voor een taak. Er is bijna altijd wel iets te doen.

  We hebben een prachtige club, zijn de grootste van Nederland. Dat willen we graag zo houden en dat kan. MET JOUW HULP.

  Meld je aan bij Paul Rosdorff (paul@rosdorff.nl of spreek hem aan in Houtkwartier) en we zijn je eeuwig (nou ja, in elk geval heel lang....) dankbaar.