• Selectietrainingen MU16-2

 • Ook komend seizoen speelt MU16-2 weer in de Tweede Divisie, een landelijke competitie. De MU16-2 is een prestatieteam waarvoor we op zoek zijn naar getalenteerde basketballers die zichzelf willen uitdagen en ontwikkelen. Belangrijk is ook dat je je kunt committeren om bij alle trainingen (3x per week) en wedstrijden aanwezig te zijn.

  Voor MU16-2 organiseren we 2 selectietrainingen in de week van 20 juni:

  Datum Tijd Zaal

  Maandag 20 juni 19.30-21.00 Kikkerpolder

  Woensdag 22 juni 19.30-21.00 Houtkwartier (boven)

  Je kunt je voor deze selectietrainingen vooraf aanmelden via dit formulier: 

  Het idee is dat je naar beide trainingen komt, zodat we een goed beeld van je huidige basketbalvaardigheden krijgen. Mocht je een goede reden hebben om 1 van de 2 trainingen niet aanwezig te kunnen zijn, laat dat dan weten (bij “opmerkingen” in het formulier).

  In de dagen na de laatste training nemen de trainers contact op met de spelers die in de voorlopige selectie zijn opgenomen. Daarvoor gebruiken we het email-adres of telefoonnummer dat je invult op het aanmeldingsformulier. We zullen dan nog een kort gesprek plannen met speler en ouders.

  De selectie zal in eerste instantie voorlopig zijn, omdat we in de zomer vaak nog in- en uitstroom hebben van spelers, en sommige spelers zich tijdens de zomervakantie verder ontwikkelen. De definitieve selectie zal pas richting het eind van de zomervakantie worden vastgesteld.

  Zorg dat je op de selectietrainingen het volgende bij je hebt:
  - Een bal (maat 7)
  - Voldoende water en een bidon
  - Een wit en een gekleurd shirt

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Woudstra via BSLeiden-MU16@usa.net

  (for non-Dutch speakers that require a translation or more information, please send an email to BSLeiden-MU16@usa.net)