• Selectietrainingen MU18

  • Na de selectietrainingen voor de topteams is het nu de beurt aan de teams daaronder. Voor Mannen 18-2 en lager (geboren in 2005 of 2006) zijn er op donderdag 23 en vrijdag 24 juni selectie- en indelingstrainingen. Op donderdag om 19:30 uur is iedereen welkom, die in aanmerking komt/denk te komen voor MU 18-2 en 3. Aan het einde van die training zal een schifting worden gemaakt, waarna we op vrijdag met een beperkte groep (voor 18-2 en 3) verder gaan. Daarna zullen ook de overige teams MU 18 worden ingedeeld.

    Je hoeft je niet aan te melden. Kom op tijd naar de hal in Kikkerpolder. Neem een bal, een waterfles en een donker en een licht shirt mee.

    Diverse coaches zullen beoordelen op welk niveau je kunt spelen. De teamindelingen, die vervolgens gemaakt worden, zijn voorlopig en kunnen nog voor aanvang van de competitie worden aangepast.

    Na de twee trainingen op donderdag en vrijdag willen we graag kijken naar alle andere spelers uit dse geboortejaren 2005 en 2006. Daarvoor is er op maandag 27 juni om 21:00 uur in Houtkwartier (beneden) een open training, die vooral bedoeld is om de teams (voorlopig) in te delen. Degenen die nu lid zijn van BS Leiden krijgen daarbij de voorkeur. Gezien het aantal leden zullen deze teams maximaal worden gevuld. Het is dus belangrijk te komen en ook dat je in het bezait bent van het spelregelbewijs. Na drie jaar waarschuwen is het de NBB nu menens en wie straks bij het begin van de competitie geen spelregelbewijs heeft, mag niet spelen.