• Steun U21 in bekerstrijd

    10 feb 2020
  • Het mannenteam U21, spelend in de Dutch Talent League, is hard op weg naar een nieuw succes voor onze club. Woensdag speelt het team van Alpha Sow en Edwin Engelhart de halve finale van de Basketball Cup tegen Orange Lions Academy. Hoewel het officieel een thuiswedstrijd is voor OLA wordt het duel gespeeld in de Vijf Meihal, omdat de nationale talentenploeg geen zaal beschikbaar heeft...

    De wedstrijd begint om 20:00 uur en biedt dus een mooie kans om ons team te steunen op weg naar de finale in het weekeinde van 28 en 29 maart in Zwolle. En de sterren staan goed, want ZZ Leiden won in december in Amsterdam de competitiewedstrijd tegen OLA met 61-83.

    Een nieuwe zege levert dus een plek op in de finale. Tegenstander eind maart zal Basketbal Academie Limburg (BAL) zijn, dat in de halve finale van Apollo Amsterdam won. Ook in dat duel zijn de vooruitzichten goed, want - hoewel resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst - ZZ Leiden won vorige week de competitiewedstrijd tegen BAL met 85-62.

    Dus... komt allen woensdag naar de Vijf Meihal !