• Succesvolle juryavond

    29 okt 2019
  • Omdat we vooral ouders van de spelers van onze jeugdteams nadrukkelijker willen betrekken bij de werkzaamheden tijdens wedstrijden, besloot het bestuur een korte cursus te organiseren, waarin uitleg werd gegeven over het scorebord en het tablet voor het digitale wedstrrijdformulier. Het werd met ruim dertig belangstellenden een succesvolle avond.

    'Mister Speaker' Martin Hooymans had een fraaie presentatie in elk gedraaid, waarin een en ander werd verteld over de werkzaamheden en de spelregels. Daarna kon iedereen even 'hands on' op de tablets en een aantal dingen invoeren. De indruk werd gewekt dat het allemaal best te doen is en dus hebben we een flink aantal ouders beschikbaar bij de wedstrijden vanaf nu.

    De bedoeling is dat ze eerst nog even hulp krijgen van een routinier, waarna ze het ongetwijfeld zelf allemaal kunnen en wellicht ook anderen, die niet aanwezig konden zijn, de kneepjes van het vak kunnen bijbrengen. Mocht het nodig en wenselijk zijn, dan kunnen we later in het seizoen nog een keer een avond beleggen.