• Trainingsschema op de site

  16 aug 2019
 • Het is een zware bevalling geweest, maar het trainingsschema voor het seizoen 2019-2020 is compleet. Je vindt het onder het kopje 'Trainingen' bovenaan de pagina. Kijk de komende tijd regelmatig, want er vinden voortdurend kleine aanpassingen plaats. Op de teampagina's staan de trainingen nog niet. We werken nog aan een geautomatiseerd systeem via Sportlink.

  TEAMSAMENSTELLINGEN

  Het publiceren van de teamsamenstellingen op de site is een flink probleem. Het loopt allemaal via Sportlink en er wordt nagedacht en hopelijk dan ook gewerkt aan een manier om ook de spelers, die puur administratief lager worden opgegeven en dus in twee teams kunnen spelen, maar vast deel uitmaken van het hogere team ook te kunnen presenteren. Wij hebben het probleem neergelegd bij Sportlink en de NBB en hopen op een snelle oplossing. In de app is het met vaste spelers en gastspelers een stuk duidelijker.

  BASKETBALL APP

  De meesten hebben hem al op hun smartphone staan, maar voor de zekerheid: download de basaketbal app via de Appstore van Apple of Android. Zoek op: NBB

  Met de app heb je toegang tot alles wat met jouw team te maken heeft en krijg je ook berichten van de club en jouw coach.