• 02-03-2020: G-toernooi met 4 wedstrijdballen

  Afgelopen zondag vond het uiterst succesvolle Gtoernooi plaats. Alle 4 de wedstrijden van ons eigen G-team waren gesponsord.

  De eerste wedstrijd tegen Black Eagles uit Rosmalen werd gesponsord door Endemol Shine for Kids. De bal werd in ontvangst genomen door Loek Mentink.

  Na de lunch trad ons team in het strijdperk tegen Only Friends uit Amsterdam. De bal werd overhandigd aan Henriette van Baalen van advocatenkantoor De Clercq.

  Pieter Versteegen kreeg de mooi gesigneerde bal vlak voor wedstrijd tegen Vlijmscherp uit Vlijmen. Bedankt Versteegen Auto's!

  En de laatste bal was voor Mario Boom, die helaas niet aanwezig kon zijn. Voor hem in de plaats kwam Soraya Creyghton van vakgarage Creyghton. De wedstrijd was tegen G-Force uit Rotterdam, die met een prachtige Feyenoord-bus waren gekomen.

   
 • 21-02-2020: een vrijdagavondbal voor V20-1

  Ons ijzersterke V20-1 team speelt meestal op de vrijdagavond en dan zijn er verder niet zoveel wedstrijden. Niet getreurd, de door Carla den Os gesponsorde bal werd met veel plezier aan Richard den Os overhandigd. Bedankt, Carla!

   
 • 17-02-202: een balrijk weekend; 7 stuks!

  Zeven wedstrijdballen! De eerste van het weekend was voor V14-1 en werd gesponsord door Proqr Therapeutics ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ Maar daar bleef het niet bij....

   

  ...want V14-1 kreeg ook bal no 2 van dit weekend gesponsord! Met dank aan Tanja van Oorschot ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ Het mag geen verrassing zijn dat V14-1 nu bovenaan staat in de BIG BS Leiden Challenge (zie https://www.bsleiden.nl/wedstrijdbal/ )

  De wedstrijd tegen @mbca_amstelveen werd overtuigend gewonnen ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

   

   

  Wedstrijdbal no 3 deze week was voor Dames1. De gulle sponsor was Ellie Brinks. Hartelijk dank, Ellie! ๐Ÿ‘๐Ÿ™Œ๐Ÿ‘๐Ÿ™Œ๐Ÿ‘๐Ÿ™Œ

   

  Sponsorbal no 4 van afgelopen weekend werd ontvangen door V12-3. Hartelijk dank aan sponsor Erica Linger ๐Ÿ™๐Ÿ™Œ๐Ÿ™๐Ÿ™Œ
  Deze meiden van Leiden wonnen een spannende wedstrijd tegen @grasshopperskatwijk nipt met 43-40 ๐Ÿ’ช

   

  Wedstrijdballen 5, 6 รฉn 7 van dit weekend komen op conto van V16-1 ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ

  Hartelijk dank sponsors:

  Richella van Rhijn ๐Ÿ€
  Richard Douwstra ๐Ÿ€
  Rodak Renovatie ๐Ÿ€

  ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

  En weer ging de winst naar de @meidenvanbsleiden ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

   
   
   
   
 • 10-02-2020: drie wedstrijdballen en een afgelaste wedstrijd

  Afgelopen zaterdag werden er drie wedstrijdballen uitgereikt, waarvan er maar liefst twee naar de wedstrijd van V14-1 gingen. De wedstrijd van zondag 9 februari van V16-1 werd afgelast vanwege de storm Ciara. Deze bal zal dus later overhandigd worden. Voor meer info zie de wedstrijdbal-pagina.

  Het weekend is pas net begonnen als vanochtend de eerste wedstrijdbal van deze week wordt uitgereikt aan X12-3. Sponsor van deze bal is ERIC ARKENSTEIJN ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

  Enneh, tja... wederom: winst!! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

  Zoals gezegd waren er maar liefst 2 wedstrijdballen bij de wedstrijd van V14-1 tegen Lokomotief V14-1 gesponsord!. Hartelijk dank aan Super Sound Leiden en AA Resultaat ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ De wedstrijd eindigde in een klinkende overwinning voor de Meiden van Leiden ๐Ÿ€๐Ÿ’ช 

   

  Ook een lucky bal voor jouw team laten sponsoren? Zie https://www.bsleiden.nl/the-big-bs-leiden-challenge/ voor meer info!

   
 • 01-02-2020: vijf wedstrijdballen

  Ratiodesign Haarlem, Mariam Ramdhani, Ewa Sawicka, Bouwbedrijf Meerburg, Twentythree (the artist) en BS Leiden zelf waren de vijf sponsoren van wedstrijdballen van het afgelopen weekend. De uitreikingen vonden plaats bij V14-1, V16-1 (2 stuks), VSE-1, M20-1 en ZZ-1.

  1e gesponsorde wedstrijdbal van dit weekend: V14-1, met dank aan Ratio Design ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™
  En.... gewonnen! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ€

  Wedstrijdballen #2 en 3# gingen dit weekend naar de V16-1 die met een monsterscore won van Celeritas Donar ๐Ÿ’ชVeel dank aan de sponsors Mariam Ramdhani en Ewa Sawicka ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

  Wedstrijdbal #4 was voor M20-1 en werd aangeboden door Twentythree (The Artist), dank! ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™
  M20-1 won vervolgens meer dan overtuigend van HBV The Jumpers, dus wederom een lucky sponsorbal ๐Ÿ‘๐Ÿ€๐Ÿ‘๐Ÿ€๐Ÿ‘

   

  De bestuursbalDe laatste bal was een speciale actie van het bestuur van BS Leiden, waarvan de leden uit eigen zak een bal betaalden om bij de wedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden te doneren aan de captain Worthy de Jong, die hem aan zijn zoontje Maze mocht geven voor zijn verjaardag vorige week. Dit, uiteraard, om deze actie te promoten. En wederom bleek de bal over magie te beschikken want ZZ won van Donar! 

   
   
   
   
   
   
   
 • 27-01-2020: twee gesponsorde ballen dit weekend

  Kleine Zoubeyer heeft z'n spaarpot ondersteboven gehouden om het team V16-1 van zijn twee zussen te sponsoren. In ruil daarvoor won V16-1 overtuigend op het hoofdveld in Zwolle van de Landstede Hammers: 31-51

  Bal nummer 2 dit weekend was voor X12-3 en werd aangeboden door Basketball Totaal.  En het begint er een beetje op te lijken dat de sponsorballen geluk brengen want deze wedstrijd tegen HBV The Jumpers werd รณรณk gewonnen: 60-36.

  Als dit geen inspiratie is voor andere teams....Doe mee aan The BIG BS Leiden challenge! 

   
 • 21-01-2020: twee wedstrijdballen

  Afgelopen weekeinde zijn er liefst twee wedstrijdballen uitgereikt!

  De wedstrijd van Heren-4 op zaterdag 18 januari 2020 om 14:30 werd gesponsord door Martin Hooymans, die de bal aan zijn zoon Daan gaf. De tegenstander Westland Stars was iets te sterk, maar het verlies was minder groot dan in de uitwedstrijd, dus die ballen helpen echt!

  โ€™s Avonds speelde Dames-1 tegen US 2 en Robin van der Heiden was voor de tweede maal sponsor van een wedstrijdbal. De wedstrijd eindigde in 58-61, wat helaas de tweede verliespot tegen dit team was. Maar ook hier geldt weer dat het verschil vorige keer groter was (18 punten), dus de bal heeft beslist een positief effect! Het wedstrijdverslag lees je hier.

  Wil je ook BS Leiden steunen door een wedstrijdbal te sponsoren? Lees dan hier voor meer informatie. 

   
 • 11-01-2020: Robin van der Heiden eerste wedstrijdsponsor

  De eerste wedstrijdbal is voor Robin van der Heiden. De fraaie 'autograph ball', die door alle speelsters van V16-2 van een handtekening was voorzien, werd voor de wedstrijd tegen BV Juventus overhandigd aan Kee Brinks, de coach en tevens plaatsvervangster van de gulle gever. De wedstrijd werd met 31-26 gewonnen door onze meiden. En dat lag vast ook aan de gesponsorde wedstrijdbal!

  Voor een overzicht van komende en voorgaande gesponsorde wedstrijden zie https://www.bsleiden.nl/wedstrijdbal/