• Informatie

 • Op dit gedeelte van de site staat allerlei informatie, die erg belangrijk kan zijn.

  Lid worden van BS Leiden is op zich vrij eenvoudig, maar vereist toch wat toelichting. Het belangrijkste is het juist en compleet invullen van het aanmeldformulier.

  Voor niets gaat de zon op en hoewel die veel schijnt voor BS Leiden is een financiƫle bijdrage nu eenmaal noodzakelijk. Hoeveel contributie er betaald moet worden, staat in een duidelijke tabel. Ook hoe en wanneer het geld moet worden overgemaakt naar de penningmeester.

  Basketbal is een sport voor alle leeftijden. Maar wie speelt op een bepaalde leeftijd in welke categorie?

  Regels zijn onvermijdelijk binnen een vereniging. Het is geen spannende roman, maar noodzakelijke tekst: statuten, huishoudelijk reglement, gedragscode en uiteraard de spelregels van de sport.

  Om in het veld te kunnen zien wie bij wie hoort moet je als team allemaal dezelfde kleding dragen. BS Leiden stelt die beschikbaar voor alle teams.

  De meeste wedstrijden worden gespeeld in de zalen van Houtkwartier. Een deel in de Vijf Meihal. In die beide zalen, maar ook op andere plekken vinden de trainingen plaats.

  En dan graag aandacht voor een stukje neveninkomsten. Bijna iedereen koopt wel eens iets online. Heel veel bedrijven bieden clubs een percentage ter meerdere eer en glorie van de schatkist. Ga daarom via onze site naar de winkel van uw keuze. Op een speciale pagina staan tientallen bedrijven, die voor elke aankoop een bedrag overmaken naar onze penningmeester.