• Organisatie BS Leiden

  Binnen een grote vereniging als BS Leiden heeft een flink aantal personen specifieke taken. Het is prettig als berichten en mail terechtkomen bij de juist man of vrouw.

  Wie in de toekomst wil kijken moet zijn verleden kennen. Tientallen basketballiefhebbers zijn belangrijk geweest voor de club of zijn dat nog steeds. Zij verdienen een plekje in de Hall of Fame.

  Met een historie van ruim zestig jaar is er veel te vertellen over het verleden van BS Leiden. Het hiostorische verhaal bestaat uit de krenten uit de pap.

 • De mensen die zich veelal dagelijks inzetten voor onze club en die alles aan de gang houden ...

   

  ... lees meer

 • In de loop der jaren hebben vele mensen zich verdienstelijk gemaakt voor onze vereniging. Om mensen, die zich speciaal verdienstelijk hebben gemaakt, in het zonnetje te zetten zijn in een grijs verleden de begrippen "Ereleden" en "Leden van Verdienste" in het leven geroepen.

   

  ... lees verder.

 • Op 29 september 2018 was het precies 60 jaar geleden dat basketbalvereniging The Bona Stars werd opgericht. Tegenwoordig kennen we de club als BS Leiden met als vlaggenschip het professionele team onder de naam Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

   

  ... meer over 60 jaar BS Leiden